Eko Print

 

Despre divizia eko-print.ro

 

Afacerile moderne s-au schimbat foarte mult in ultimele  doua decenii. Ceea ce credeam odata ca stim acum este pus sub semnul intrebarii. Afacerile sunt intr-o continua transformare iar industria imprimarii nu face exceptie.

Eko-print.ro s-a nascut din ideea de a facilita accesul rapid  la tiparirea si personalizarea oricaror materiale publicitare dorite.

Eko-print.ro se doreste sa fie interfata simpla si utila, dintre un departament de achizitii sau marketing, al unei companii, cu una dintre cele mai dinamice grup de tipografii din Bucuresti.

Experianta echipei noastre se imbunatateste an de an prin proiectele provocatoare pe care le realizam si prin numarul clientilor satisfacuti de serviciile noaste.

Viziunea diviziei eko-print.ro

Integritatea, corectitudinea, profesionalismul, respectul pentru clienti sunt principiile care ne ghideaza activitatea  si credem ca acestea sunt convingeri fundamentale pentru o colaborare de lunga durata intre doi parteneri.

Astfel, viziunea noastra este de a lega parteneriate cu clientii nostri, a intelege nevoile lor si a ajunge la rezultatele dorite.

Acest lucru il vedem realizat prin mijloace moderne de comunicare, prin tehnologie de ultima generatie si prin implicare totala.

Misiunea diviziei eko-print.ro

Misiunea noastra este de a oferi clientilor nostri un singur punct de contact pentru tiparirea si personalizarea materialelor publicitare.

Consilierea acestora in alegerea materialelor care urmeaza a fi folosite, a modului optim de tiparire si finisare, de asemena si supravegherea intregului  proces tehnologic, pana la livrarea produsului finit.

Experienta diviziei eko-print.ro

Ce anume ne recomanda? De obicei ne lasam clientii sa vorbeasca despre noi, dar putem afirma ca in 5 ani de activitate am raspuns de fiecare data exigentelor partenerilor nostri, din cele mai diverse domenii de activitate.

In plus, am facut ca imprimarea diverselor materiale sa fie mai usoara ca oricand, fara a face vreodata compromisuri in ceea ce priveste calitatea.

LIVRARE IN SIGURANTA

Este solutia cea mai convenabila ! Nu avem nevoie decat de adresa la care sa livram  si in cel mai scurt timp ne vom ocupa de restul.

Fie ca vorbim de cataloage, brosuri, pliante, notessuri, agende sau calendare. Mape, reviste, doorhangere, wobblere, flyere sau chiar carti de vizita le putem livra in siguranta prin soferii proprii sau curier la o adresa din Bucuresti sau din tara.

Cum lucram in  divizia eko-print.ro

Odata cu cererea ta de pret iti va fi alocat un Account Manager

Acesta va prelua si analiza solicitarile tale si va propune solutii pentru tiparirea si realizarea proiectului tau cu succes.

Incepand cu faza de Ofertare, pana la Livrarea produsului, acesta va urmari cu atentie fiecare faza a procesului tehnologic.

Account Manager va sti in fiecare moment statusul comenzii tale din tipografie si urmatorii pasi care trebuiesc parcursi.

Odata cu intrarea in tipar a comenzii tale, incepe cu adevarat partea interesanta a lucrurilor.

üSpecialistii nostri din tipografie, care opereaza masini germane de ultima generatie Heidelberg, Muller Martini, Wohlenberg, Stahl folder sau Aster, Konica Minolta, Kodak Trendsetter, Epson Stylus Pro 4900 si multe altele, isi pun amprenta prin competenta, profesionalism si implicare activa asupra produsului finit.

 

Comunicarea permanenta cu Account Managerul face ca acestia sa inteleaga cerintele clientului si asteptarile acestuia si astfel sa-si indeplineasca cu succes sarcinile asumate.

Standardele de calitate de la eko-print.roi, pe care le-am dobandit impreuna cu partenerii nostri, stau marturie competentei si priceperii noastre.